Ana Sayfa
Duyurular
2015 2016 Mevlana Değişim Programı Öğrenci Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2015 - 2016 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI YERLEŞTİRME SÜRECİ

1- Başarı durumları (akademik ortalamaları) baz alınarak  öğrencilerimiz tercihlerine göre en yüksekten aşağı olacak şekilde üniversitemizce yerleştirmeleri gerçekleştirilerek  05 MAYIS 2015 Çarşamba günü ana sayfamızda onayınızı almak için ilan edilmiştir.

 2- Asil olarak Yerleştirildiğiniz tercihinizi onaylayıp onaylamadığınızı aşağıda belirtildiği şekilde düzenleyerek mevlana@sakarya.edu.tr adresine  08 Mayıs 2015  Cuma  günü öğlen 12:00’a dek mail atarak bildirmeniz gerekmektedir. Söz konusu üç günlük tarih aralığında bildirimde bulunmayan öğrenciler haklarından feragat etmiş olarak kabul edileceklerdir.(Belirtilen e posta dışındaki adreslere yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır.)

3- ONAY İŞLEMİ BİR DEFAYA MAHSUS  GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. ASİL OLARAK YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLER İÇİN İKİNCİ BİR YERLEŞTİRME İŞLEMİ SÖZ KONUSU OLMAYACAKTIR.

4- ASİL YERLEŞTİRİLENLERİN ONAY VERMEMESİ DURUMUNDA BOŞ KALABİLECEK YERLERE YEDEKTE BEKLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞARI SIRALAMASI VE KONTENJAN DAHİLİNDE ASİL OLARAK YERLEŞTİRİLECEKLERDİR. YEDEK YERLEŞTİRMELER İÇİN SONUÇLAR 11 MAYIS 2015 TARİHİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

NOT: KABUL VEYA RED KARARINIZI MAİL OLARAK YALNIZCA BİR DEFADA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. BİRDEN FAZLA ATILAN VE/VEYA KARAR DEĞİŞİKLİĞİ OLAN MAİLLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

(MAİLİNİZİ KESİN KARARINIZI VERDİKTEN SONRA İLETİNİZ)

***Yerleştirme Sonuçları ve Onay Maili Örneği Ektedir***