2016 2017 Akademik Yılı YÖK Nihai Sonuçları

2016 - 2017 AKADEMİK YILI YÖK NİHAİ SONUÇLARI

Yükseköğretim Kurulu Başkalığı’ nın  16/06/2016 tarih ve 546 sayılı yazısı ile Üniversitemize iletilen, 2016 – 2017 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı katılımcıları hakkında ki YÖK Yürütme Kurulu Kararı ekte mevcuttur.

Söz konusu Yürütme Kurulu Kararı ile açıklanan sonuçlarda sadece kabul edilen öğrenci ve öğretim elemanlarının isimleri yer almaktadır. Tüm başvurularımız ile ilgili tarafımızca detay listelemeler faaliyet adları ile isimlendirilerek eklenmiştir. Tarafımızca düzenlenen listelerde ASİL (YÖK Tarafından Kabul edilen), YEDEK (YÖK tarafından liste dışı bırakılan) olarak sıralanmaktadır.

Mevlana Değişim Programını daha aktif kullanabilmek adına, ASİL öğrencilerimiz arasında faaliyetten vazgeçenlerin ,

YEDEK olan öğrencilerimiz arasında burssuz faaliyetten yararlanmak isteyenlerin,

29 Haziran 2016 Çarşamba günü mesai bitimine dek tarafımıza feragatlerini (ASİL Öğrenciler) ve başvurularını (YEDEK Öğrenciler) yazılı olarak bildirmelerine; önemle rica ederiz. ASİL lerden boş kalacak kontenjan kadarını YEDEK öğrencilerimizde kullanmak üzere Yükseköğrenim Kurulu ile görüşmelerimiz devam edecektir. Konuya göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür eder, başarılar dileriz.

NOT: ASİL hak sahibi öğrencilerimize yapılacak işlemler ile ilgili önümüzde ki hafta bilgilendirme maili letilecektir.