Ana Sayfa
Duyurular
Başvuru Sonuç Yerleştirme Onay İşlem Duyurusu

Başvuru - Sonuç - Yerleştirme - Onay İşlem Duyurusu

Değerli Arkadaşlar;

 

Tarafınızca da bilindiği üzere başvuru onay süreciniz dün akşam saatleride sizlere sunulmuş ancak yerleştirmelerde oluşan hata fark edilerek geri çekilmiştir. Söz konusu hatadan kaynaklanan aksamadan ötürü anlayışınız için minnettarız. 

Yapılan inceleme ve kontroller sonunda gerçekleştirilen nihai başvuru sonuçları ve yerleştirme işlemleri detaylı listesi ekte mevcuttur. Başvuru sonuçları dosyasında I. Asil Yerleşen arkadaşlarımız yerleştikleri tercihleri ile ilgili bilgilere I. Asil Yerleştirme Sonuçları dosyasından erişebilirler.

 

08 Mart 2017 Çarşamba yani yarın saat 14:00 e dek I. Asil Yerleştirilenlerin onay işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Onay işlemini nasıl yapacağınıza dair görsel bilgilendirmeyi  ilan  ekinde görebilirsiniz.

Başvuru Sonuçları listesinde isminin karşısında "Yedek Yerleştirme Bekleme" şeklinde ifade bulunan arkadaşlarımız için II. Yerleştirme işlemi I. Asil yerleşenlerin onay süresi sonunda yani 08 Mart 2017 Çarşamba saat 14:0 den sonra reddeden ve/veya onay vermeyen I. Asillerden boşalan kontenjanlara yapılacaktır. 

 

II. Asil Yerleştirme Onay İşlemleri 08 Mart 2017 Çarşamba saat 17:00 den 09 Mart 2017 Perşembe saat 17:00 dek bir süre ile yapılacaktır.

 

Yükseköğrenim Kurumunca belirlenen kısıtlı takvim sürecinde yaşanan donanımsal ve teknik aksamalardan ötürü özür diler, başarılarınızın devamını dilerim.