2018-2019 Mevlana Başvuruları Iı. Tercih İşlemleri Başladı

2018-2019 Mevlana Başvuruları II. Tercih İşlemleri Başladı

Değerli Arkadaşlar;

Öncelikle geçikme için  gösterdiğiniz anlayıştan ötürü teşekkür ederiz. 05 Mart 2018 tarihinde yapılacağını belirtmiştik, ancak kontroller hesaplamalarımızdan uzun sürdü.

Boş kontenjanı mevcut üniversitelerin listesi ektedir. Listede ki renk farklılığı sadece üniversiteleri birbirinden ayırt etmenizi kolaylaştırmak için yapılmıştır.

Tercih yapabilmeniz için ekte mevcut word belgesini düzenleyerek 08 Mart 2018 Perşembe günü mesai bitimine dek mevlana@sakarya.edu.tr adresine iletiniz.

Lütfen bu maile yanıt olarak  iletmeyiniz. Tercih Bildirim Formundaki açıklamalara uymanızı rica eder, başarılar dilerim.

NOT : Bu tercih işleminden yararlanabilecek siz öğrencilerimize ait liste ektedir. E posta ile bilgilendirme sadece tercih yapabilir durumda olan öğrencilerimiz SABIS hesaplarına iletilmiştir.