2018 2019 Akademik Yılı YÖK Nihai Sonuçları

2018 - 2019 AKADEMİK YILI YÖK NİHAİ SONUÇLARI

Yükseköğretim Kurulu Başkalığı’ nın  34249659-730.02.99-E.32312 sayılı yazısı ile Üniversitemize iletilen, 2018 – 2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı katılımcıları hakkında ki YÖK Yürütme Kurulu Kararı ekte mevcuttur.

Söz konusu Yürütme Kurulu Kararı ile açıklanan sonuçlarda sadece kabul edilen öğrenci ve öğretim elemanlarının isimleri yer almaktadır. İlgi kararda yer alan Giden Öğrencilerimize ait isim listesi tarafımızca BURSLU  - BURSSUZ olarak düzenlenerek ekte ilan edilmektedir.

Mevlana Değişim Programını daha aktif kullanabilmek adına, BURSLU öğrencilerimiz arasında faaliyetten vazgeçenlerin , nihai kararlarını 25 Haziran  2018 tarihine dek mevlana@sakarya.edu.tr adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

BURSLU öğrencilerden boş kalacak kontenjan kadarını BUSSUZ öğrencilerimizde kullanmak üzere Yükseköğrenim Kurulu ile görüşmelerimiz devam edecektir. Konuya göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Burslu veya Burssuz tüm hak sahibi öğrencilerimize aşağıda belirtilen zaman ve mekan da oryantasyon programı ile detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

ORYANTASYON PROGRAMI

Tarih : 08 Mayıs 2018 Salı Günü

Saat : 14:00

Yer : Mühendislik Fakültesi M3 Binası

Konferans Salonu Zemin Kat

08 Haziran 2018 günü feragat bildirimi hakkında tarih güncellemesi yapılmıştır.