Ana Sayfa
Duyurular
2019 2020 Akademik Yılı YÖK Nihai Sonuçları

2019 - 2020 AKADEMİK YILI YÖK NİHAİ SONUÇLARI

Yükseköğretim Kurulu Başkalığı’ nın  34249659-304.01-E.37186 sayılı yazısı ile Üniversitemize iletilen, 2019 – 2020 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı katılımcıları hakkında ki YÖK Yürütme Kurulu Kararı ekte mevcuttur.

Söz konusu Yürütme Kurulu Kararı ile açıklanan sonuçlarda sadece kabul edilen öğrenci ve öğretim elemanlarının isimleri yer almaktadır. İlgi kararda yer alan Giden Öğrencilerimize ait isim listesi tarafımızca BURSLU  - BURSSUZ olarak düzenlenerek ekte farklı bir dosya olarak ilan edilmektedir.

Mevlana Değişim Programını daha aktif kullanabilmek adına, BURSLU öğrencilerimiz arasında faaliyetten vazgeçenlerin , nihai kararlarını 28 Haziran  2019 tarihine dek mevlana@sakarya.edu.tr adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

BURSLU öğrencilerden boş kalacak kontenjan kadarını BUSSUZ öğrencilerimizde kullanmak üzere Yükseköğrenim Kurulu ile görüşmelerimiz devam edecektir. Konuya göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür eder, başarılar dileriz.

 Burslu veya Burssuz tüm hak sahibi öğrencilerimize aşağıda belirtilen zaman ve mekan da oryantasyon programı ile detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

ORYANTASYON PROGRAMI

Bahar Yarıyılı Final Süresi içinde bulunduğumuz, burslu kabul alan öğrenci sayımızın az olması nedeni ile oryantasyon programı gerçekleştirilmeyecek olup; işlemleriniz ile ilgili Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’n de mevcut Mevlana Değişim Programı Ofisimizi hafta içi mesai saatleri içinde ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.