Ana Sayfa
Duyurular
2015 2016 Mevlana Değişim Programına Yurdışından Yapılacak Başvuru
2015 - 2016 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMINA YURDIŞINDAN YAPILACAK BAŞVURU

2015 - 2016 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMINA YURDIŞINDAN YAPILACAK BAŞVURU

2015-2016 Akademik Yılında  Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemizi tercih edecek olan öğrenci ve öğretim elemanlarımıza şimdiden hoş geldiniz demek isterim. T.C. Yükseköğrenim kurumu 2015-2016 Akademik yılı değişimlerinde hibe ödemelerinde yeni bir düzenlemeye  gidilmiş,  öğrenciler  için faaliyetin 1 (bir) Yarıyılını destekleyeceğini, öğretim elemanlarında ise en az 2 (iki) Hafta en fazla 3 (üç) ay süre ile hibe desteği sağlanmasına karar verilmiştir. (Hibe Miktarları ekli dosyada bildirilmektedir.)  Öğrencileriniz ve Öğretim elemanlarınız istemeleri halinde hibesiz olarak daha fazla da üniversitemizde kalabileceklerdir.

Üniversitemizde değişim programı ile gelmek isteyen öğrenci  ve öğretim elemanlarınız için düzenlenmiş başvuru formları  ekte olup; her bir başvuru sahibinin bu evrakları eksiksiz doldurması gerekmektedir. Doldurulan formların elektronik kopyalarının (PDF,JPG,Google Docs, vb) 27 NİSAN 2015 Pazartesi günü mevlana@sakarya.edu.tr eposta adresine ekli toplu liste ile birlikte iletilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra elimize ulaşacak formlar dikkate alınmayacaktır.

NOT: Ön lisans ve lisans öğrencilerinin genel akademik not ortalamasının dört üzerinden en az iki buçuk(2,50) olması, Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin genel akademik not ortalamasının dört üzerinden en az üç(3,00) olması gerekmektedir.

Ekli Dosyalar

  1. Yürütme Kurulu Kararları
  2. Öğrenci Başvuru Formu
  3. Öğretim Elemanı Başvuru Formu
  4. Başvurular Toplu Listesi