Mevlana Değişim Programına Başvuracak Öğrencilerimizin Dikkatine (dil Sınavı)

Mevlana Değişim Programına Başvuracak Öğrencilerimizin Dikkatine (DİL SINAVI)

Mevlana Değişim Programı ile Öğrenim Hareketliliği gerçekleştirmek üzere başvuru yapacak öğrencilerimizin dikkatine;

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenecek Mevlana Değişim Programı Dil Sınavı, Almanca ve İngilizce dillerinde gerçekleştirilecektir.

Dil Sınavı 30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olup, yeri ve saati sonradan ilan edilecektir.

Aşağıdaki belgelerden herhangi birine sahip olan öğrencilerimiz, düzenlenecek Mevlana Değişim Programı dil sınavına girmeyebilir, bunun yerine bu dil yeterliliği belgelerinden birini ibraz edebilirler.

1-     Son iki yılda üniversitemizin yapmış olduğu Erasmus Dil Sınavı’na ait Sonuç Belgesi çıktısı,

2-     Ulusal/uluslararası geçerliliği olan tüm dil sınavı sonuçları (IELTS/TOEFL/YDS/KPDS dengi sınavlar)

3-     Eğitim kurumlarından alınmış Dil Yeterliği Sertifikaları (üzerinde puan belirtilmesi kaydıyla)

Sınava girmeyip Dil Yeterlilik Belgesi ibraz edecek öğrencilerimizin, 22 Nisan 2014 tarihine kadar Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü - Mevlana Değişim Programı Birimine belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.