Ana Sayfa
Duyurular
2019 2020 Mevlana Değişim Programı Başvuru Sonuçları

2019 - 2020 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz;

2019 - 2020 Akademik Yılı için başvurusunu gerçekleştirdiğiniz Mevlana Değişim Programı I. Yerleştirme Sonuçları ekli dosyada mevcuttur. Yerleştirmeye esas koşullara uygun olmayanlar ve yerleştirilenler dosyanın açıklama sutününda nedenleri ile birlikte yayınlanmaktadır. 

Üniversitemiz akademik değişim programlarının çağrıları bu yıl aynı zaman diliminde gerçekleşmiş ve tüm süreçler degisim.sabis.sakarya.edu.tr üzerinden yürütülmektedir.

I. Asil olarak yerleşen öğrencilerimize onay ekranı açma sürecinde yaşanan teknik sorunun ilerleyen günlerde sizlere mağduriyet yaşatmaması adına bu aşama sizin adınıza tarafımızca otomatik olarak gerçekleştirilmiştir. 

I. Asil listede yer alan öğrencilerimizden, haklarını kullanmaktan vazgeçmiş ise lütfen 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14:00 e kadar mevlana@sakarya.edu.tr adresine e posta ile bildirimde bulunmalarını önemle rica ederiz.

II. Yerleştirme için bekleyen diğer öğrencilerimizin haklarına göstermiş olduğunuz saygıdan ve anlayıştan ötürü teşekkür ederiz.

 

NOT: Yerleştirme sonuçlarında değişiklik olmamak ile birlikte, sayfa düzenlenmesinden kaynaklanan yazım hataları fark edilerek gerekli düzeltmeler yapılmış ve yerleştirme listesine akademik ortalamaların 100 lük karşılıkları eklenmiştir. (Güncelleme 06 Mart 2019)